Tηλέφωνο
210 69 84 734
Email
info@achristoforidou.com
Ωράριο
Δευ - Παρ : 09:00-18:00
επικοινωνια

Το γραφείο μας

Α. Χριστοφορίδου και Συνεργάτες

Το δικηγορικό γραφείο ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα από τη δικηγόρο στον Άρειο Πάγο και Συμβούλιο της Επικρατείας Αγγελική Χριστοφορίδου, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Paris II (Panthéon-Assas) Γαλλίας.

Στόχος μας είναι η παροχή δικαστικής και συμβουλευτικής υποστήριξης με συνέπεια και υπευθυνότητα σε ελληνικές και αλλοδαπές εταιρείες, νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα.

Οι δικηγόροι του γραφείου Α.Χριστοφορίδου & Συνεργάτες κατέχουν το ελληνικό, γαλλικό και ευρωπαϊκό δίκαιο και δραστηριοποιούνται κυρίως στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι άρτια και πλήρως καταρτισμένοι, με πολυετή εμπειρία στο δίκαιο των εταιρειών και γενικά το εμπορικό δίκαιο, τις εμπορικές και δημόσιες συμβάσεις, το δίκαιο των επενδύσεων, το δίκαιο των ακινήτων, καθώς και το εργατικό και το φορολογικό δίκαιο.

Το δικηγορικό γραφείο Α.Χριστοφορίδου & Συνεργάτες επί σειρά ετών εκπροσωπεί τους πελάτες του ενώπιον όλων των Δικαστηρίων της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συνεργαζόμαστε με άλλα δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβολαιογράφους, συμβούλους επιχειρήσεων, τεχνικά γραφεία, ορκωτούς ελεγκτές, λογιστές, δικαστικούς επιμελητές, κ.ά. Παρέχουμε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και εξ αποστάσεως για άμεση και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Γιατί να μας προτιμήσετε

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση, η πολυετής εμπειρία μας, οι σημαντικές επιτυχίες μας στους τομείς ενασχόλησης μας, αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Ο επαγγελματισμός, η τήρηση της δεοντολογίας, η ευελιξία και η συνέπεια στη διαχείριση και διεκπεραίωση των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Εξηγούμε λεπτομερώς και σαφώς τα αδύνατα και δυνατά σημεία της υπόθεσης σας για τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε, καθώς και το κόστος των ενεργειών μας.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε πλήρως για την πορεία της υπόθεσής σας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ

Προτείνουμε τις λύσεις που αποφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος για τους εντολείς μας και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Σε περιπτώσεις που προβλέπεται, επιδιώκουμε την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς προς όφελος των εντολέων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

info@achristoforidou.com
·   Τηλ: 2106984734